Morningstar.no bruker informasjonskapsler (cookies) for blant annet trafikkmåling, annonser og forbedret brukeropplevelse. Fortsett å bruke Morningstar.no som normalt om du godtar dette. Finn ut mer om hvordan vi benytter informasjonskapsler ved å klikke her. Aksepter informasjonskapsler

24. oktober 2016

Aberdeens Kaloo: QE en trussel for vekstmarkeder
Sjefen for globale vekstmarkeder hos Aberdeen, Devan Kaloo, snakker om India, Kina, Brexit og trusselen kvantitative lettelser utgjør for avkastningen i vekstmarkedene. 
Morningstar lanserer bærekraftsindekser
Morningstar lanserte, som første i verden, uavhengige bærekraftsvurderinger av fond tidligere i år. Nå følger vi opp med å lansere bærekraftsorienterte indeksvarianter. Fra før har Morningstar en lang rekke ordinære indekser, properitære indekser og ‘strategisk beta’-indekser.
Eiendom er ikke en risikofri investering
Alle trenger et sted å bo, men inntrykket av at eiendom er risikofritt hviler på tvilsom argumentasjon. Eiendomsmarkedet er (ca. 217 billioner amerikanske dollar) globalt større enn aksjemarkedet (ca. 62 billioner dollar) og obligasjonsmarkedet (ca. 122 bn. dollar) til sammen. 
Råvare-futures
Gold
Light Crude
Natural Gas