Velkommen til Morningstar Norge

Nye funksjoner på Morningstar.no

Morningstar har som visjon å hjelpe sparere med å gjøre bedre investeringsvalg. Derfor har vi lagt til flere nye funksjoner på sidene våre. Eksempler på dette er Sustainability Rating, forbedrede fonds- og aksjerapporter. Finn ut mer nedenfor!

  Et utvalg av nye funksjoner du kan forsøke:

  • Mobile Optimized

   Tilpasset alle enheter

   Den oppdaterte websiden er bygd for at du skal kunne bruke din favorittenhet.

  • Sustainable Investing

   Bærekraftsrating og karbonmåling

   En viktig del av sparingen er å se til at dine plasseringer passer dine er tilpasset dine målsetninger innen forhold som miljø, sosial og selskapsstyringen og at disse forholdene er så økonomisk fornuftig som de kan bli.

  • Design 300x100

   Rapporter med ny layout

   Morningstars signaturrapporter gir et overblikk over Morningstars analyse, data og visualiseringer som hjelper deg med å bestemme deg om det er et godt tidspunkt for å kjøpe eller selge et verdipapir. Du finner våre signaturrapporter ved å søke på et verdipapir i ruten ovenfor.

  • Investment Compare

   Evaluer investeringsmulighetene

   Forstå fordelene og ulempene med de spesifikke investeringsmulighetene. Utforsk våre nye investeringsanalyseverktøy.

  • Global Stocks

   Globale aksjer

   Aksjer fra de største børsene globalt gjør at du kan søke, utforske og evaluere aksejene for å hjelpe deg i å gjøre mer informerte beslutninger

  • Morningstar Indexes

   Morningstar indekser

   Vi trekker på vårt økosystem av uavhengige analysekapasiteter for å inspirere til nye indekser og la disse drive frem utfall som investorer verdsetter. Utforsk disse indeksene med det nye søkeverktøyet for indekser eller les mer om Morningstars indekser.

  Ofte stilte spørsmål

  Emne    
  Det virker som et av verktøyene jeg brukte har blitt borte. Hvor finnes det?     Når vi oppdaterer våre analysekapasiteter må vi fra tid til annen også avvikle funksjonalitet. Vi ønsker alltid tilbakemeldinger! Logg inn og la oss få høre hva du ønsker av funksjonalitet som vil gjøre det enklere for deg å analysere dine verdipapirer.   
  Det ser ut til at den nye versjonen av fondsinformasjonen og børsfondsinformasjonen er helt annerledes. Hvor finner jeg den gamle?     Vi har avviklet de eldre versjonene fonds- og børsfondssidene og vi investerer aktivt i den nye versjonen for at den skal gi deg det du ønsker av verktøyet. Vi ønsker alltid tilbakemeldinger. Logg inn og la oss få vite hva som kan gjøre det bedre for deg i din investeringshverdag ved å gi tilbakemelding her.   
  Hvilke nettlesere virker best på morningstar.no?     De seneste versjonene av Chrome, Firefox, IE og Safari blir supportert av morningstar.no. Nettlesersupport er avhengig av hvilke nettlesere brukerne benytter.   
  Hvordan får jeg hjelp?     Vårt supportteam hjelper deg. Logg inn og la oss få vite hva vi kan gjøre for å hjelpe deg. Kontakt oss her.  
  Jeg har glemt mitt passord, hva gjør jeg?     Klikk på ikonet for innlogging og deretter "Glemt passord". Deretter legger du inn din e-postadresse for å få tilsent videre informasjon.   
  Hvordan endrer jeg min e-postadresse?     Etter at du har logget inn, klikk på "Min konto" oppe til høyre. Velg deretter "Rediger" og endre til din nye e-postadresse og klikk "Lagre" når du er ferdig.   
  Hvordan kan jeg endre så jeg mottar nyhetsbrev, alternativt ikke lenger mottar nyhetsbrev eller andre e-poster?     Du må enten klikke på avmeldingslenken i bunnen på nyhetsbrevet eller logge deg inn på siden. Klikk deretter "Min konto" og "Kommunikasjon". Gjør de endringer du ønsker og klikk lagre.   
  Hva koster Morningstar.no?     Denne tjenesten er kostnadsfri for privatpersoner. Private kan bruke tjenesten og informasjonen på Morningstar.no for å finne informasjon, overvåke og lagre porteføljer. Selskaper som ønsker å benytte seg av Morningstars informasjon må først ha en avtale med Morningstar. Morningstar bruker ressurser i form av ansatte, servere og andre kostnader som dekkes inn via annonser.   
  Jeg ønsker tips om hvilke fond eller aksjer jeg skal velge. Er dette en tjeneste Morningstar tilbyr?     Nei, Morningstar tilbyr ikke individuell finansiell rådgivning for privatpersoner. De tips vi publiserer er generelle og vises på Morningstar.no og via nyhetsbrevet.   
  Tilbyr Morningstar telefonsupport?     Nei, p.t. tilbyr vi bare skriftlig support.   
  Jeg har blitt oppringt av noen som forsøker å overtale med til å betale for at Morningstar skal forvalte pengene. Hvordan fungerer det?     Dette er svindelforsøk, Morningstar ringer aldri opp privatpersoner eller sender informasjon uten at man har aktivt lagt inn sin informasjon på våre tjenester.   
  Jeg jobber i fondsselskap og ønsker å oppdatere fondsinformasjonen. Hvordan gjør jeg dette?     Hvis du ikke har en direktekontakt med en representant fra Morningstar, send en e-post til support.nordics@morningstar.com.   
  Kan man stole på at alle tallene alltid er korrekt?     Morningstar gjør sitt ytterste for at informasjonen vi viser er korrekt, men det finnes alltid en risiko for at Morningstar har fått feil informasjon, enten direkte fra kilden eller fra 3. part, eller at det har oppstått teknisk feil. Før du investerer bør du alltid kontrollere at informasjonen er den samme i offisiell informasjon som årsrapport, nøkkelinformasjon også videre.   
  Hva er Morningstar Rating?     Morningstar Rating for fond er en sammenligning av historiske resultater, både i form av avkastning og risiko. Morningstar Rating sammenligner fond i samme kategori, med en skala på 1 til 5 stjerner, der 5-stjernersfond har hatt høyest risikojustert avkastning (10 % av fondene). Morningstar Rating trenger ikke nødvendigvis si noe om fremtiden og kan ikke brukes til si noe om hvilken kategori av fond man bør benytte.   
  Hvem er Morningstar?     Morningstar er en uavhengig leverandør av informasjon om fond, aksjer, private equity og andre verdipapirer globalt. Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor data, programvare, analyse og forvaltning til blant annet rådgivere, fondsforvaltere, forsikringsselskap og private investorer. Konsernet er børsnotert på Nasdaq i USA.   
  Hvordan kan jeg få hjelp til å løse et problem her på nettsiden?     Vårt supportteam hjelper deg. Logg inn og la oss få vite hva vi kan gjøre for å hjelpe deg. Kontakt oss her.  
  © Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

  Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer