Ny adm. dir. i Odin Forvaltning

Ekstern forfatter 04.06.2012 | 8.44
Facebook Twitter LinkedIn

Rune Selmar er ansatt som ny administrerende direktør for ODIN Forvaltning AS. ODIN en av Norges største fondsforvaltere, med en forvaltningskapital på 24,7 mrd kroner. Selskapet er et heleid datterselskap i SpareBank 1 Gruppen AS.

- Vi er meget fornøyde med å få Rune Selmar med på laget i SpareBank 1. ODIN er en sterk merkevare, og et selskap med store ambisjoner i tiden som kommer. Med sin brede ledererfaring fra bl.a. kapitalforvaltningsområdet, mener vi Rune Selmar er den rette til å videreutvikle ODIN til å bli et ledende kapitalforvaltningsselskap i Norge, sier styreleder i ODIN og konsernsjef i SpareBank 1 Gruppen, Kirsten Idebøen.

Med denne ansettelsen kompletterer og topper vi et ODIN-team med de beste forutsetninger for å lykkes, mener Idebøen.

- ODIN har allerede et solid fundament i Norge. Selskapets eiere og ansatte har samtidig store ambisjoner. Jeg gleder meg til å bidra på den reisen, sier Rune Selmar.

Rune Selmar er 52 år, han er gift, har tre voksne barn – og bor i Oppegård. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg er han Autorisert Fondsmegler fra Bankakademiet og Autorisert Finansanalytiker fra NHH/NFF.

Selmar har omfattende erfaring fra kapitalforvaltningsbransjen, bl.a. gjennom 4 år i Folketrygdfondet, som investeringsdirektør og administrerende direktør – og fra Rasmussengruppen. Han har også innehatt en rekke styre- og tillitsverv i norsk næringsliv.

Han kommer nå fra stillingen som Head of Department, Financial Institutions and SME funds i Norfund.

Rune Selmar vil tiltre stillingen senest 1. september 2012.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Ekstern forfatter  .

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer