Morningstar Investment Conference i London

Morningstar sin første konferanse i London har talere fra blant annet Anthony Bolton og andre eliteforvaltere og strateger som skal debattere omkring aktuelle saker som eiendomsfond, hedgefond og MiFID.

Christopher J. Traulsen, CFA 11.09.2007 | 11.24
Facebook Twitter LinkedIn


Den første Morningstar Investment Conference vil være her snart. Begivenheten vil vare i to dager, og vil bli avholdt den 19. og 20. september på Jumeirah Carlton Tower hotell i Knightsbridge.

Hvis du ikke har tenkt til å delta, så vil vi oppfordre deg til nettopp dette. Vi er helt klart ikke objektive i denne saken, men vi mener temaene og foredragsholderne er veldig bra. Anthony Bolton vil holde hovedtalen den 19. september og andre spennende foredragsholdere slik som BlackRock CIO for renteprodukter Keith Anderson, IFPs Nick Can

n, aktivaallokerings-pioner Roger Ibbotson og Morningstars egen Don Phillips skal også holde tale. Den andre dagen vil inneholde dybdediskusjon vedrørende alternative investeringer og de siste ideene innen aktivaallokering.

Konferansen inneholder også et eiendomspanel som vil ta for seg alt fra den amerikanske sub-prime rotet til det potensielle innvirkningen av REITs (ekstern lenke) i det britiske markedet. I tillegg vil tilhørerne kunne stille spørsmål til paneldeltakerne. Paneldeltakerne inkluderer John Cartwright (M&G Property Portfolio), Marcus Langlands Pearse (New Star Property) og Svitlana Gubriy (Standard Life Global REIT).

For å få mer informasjon om konferansen, vennligst klikk her. Vi har også laget en kort videointroduksjon til Morningstar konferanser fra Morningstars gründer og CEO Joe Mansueto. Se gjerne også på den.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Christopher J. Traulsen, CFA  er direktør for forvalteranalyse i EMEA for Morningstar.

© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer