Velkommen til nye morningstar.no! Les mer om endringene og hvordan nye funksjoner hjelper deg til å oppnå investeringssuksess.

www.morningstar.no har bursdag!

Morningstar Norge AS lanserte sin tjeneste på Internett for ett år siden i dag. I løpet av kort tid har Morningstar etablert seg i Norge som et annerkjent informasjonsselskap på fond. I tillegg bruker flere nå Morningstar Rating sammen med sin øvrige fondsinformasjon.

Ketil Myhrvold 27.11.2001 | 0:00


På våre internettsider finnes nå informasjon om over 1.100 fond (eks. UL fond), - flere fond enn det nå er plass til i avisene. Derfor har også sidene blitt veldig godt mottatt i markedet, og vi ser at flere bruker de ulike verktøyene på våre nettsider for å følge med i utviklingen i fondsmarkedet. Gjennom de avtaler vi har med våre kunder har også flere fått glede av informasjonen. Eksempelvis tilbyr nå NRK fondsinformasjon på sine nettsider, og Morningstar leverer også all fondsinformajon på NRK Tekst-TV. Sammen med våre andre kunder og samarbeidspartnere forsøker Morningstar å gjøre fondsinformasjon mer tilgjengelig og lettere å forstå.

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller om det er spørsmål til innholdet på våre nettsider. Send en mail til support@morningstar.no eller kontakt oss på telefon 23 30 88 50.

Om forfatteren

Ketil Myhrvold  CEO Morningstar Norway