2 verdipapirer solgt av de beste forvalterne i USA

Disse to aksjene var blant salgene til flere av våre «Ultimate Stock-Pickers» forrige kvartal og verdt å sjekke ut for deg som ønsker eksponering mot det amerikanske aksjemarkedet

Susan Dziubinski 29.03.2023 | 15.25
Facebook Twitter LinkedIn

 

 

Hvert kvartal tar vi en titt på nylige transaksjoner fra noen av de beste fondsforvalterne, det vi kaller våre Ultimate Stock-Pickers. Hvorfor gjør vi dette? Fordi porteføljene til de mest respekterte forvalterne kan være til inspirasjon for investorer som vil kjøpe og selge aksjer.

I dag ser vi på to aksjer som var blant bestselgerne blant våre Ultimate Stock-Pickers forrige kvartal. 

Aphabet (GOOGL)

UnitedHealth Group (UNH)

Ni av våre Ultimate Stock-Pickers solgte Alphabet-aksjer siste kvartal. Interessant nok var Alphabet også den mest kjøpte aksjen av våre Ultimate Stock-Pickers i samme periode. Fordi? Kritiske røster vil hevde at makroøkonomiske problemer vil fortsette å tynge på selskapets reklamevirksomhet i overskuelig fremtid. Andre analytikere peker heller på sterk vekst i sky- og abonnementsvirksomheter og muligheter innen AI-baserte produkter. Basert på den faktiske prisen på aksjen, argumenter Morningstar for at Alphabet kan være et godt valg. Vi mener aksjen er undervurdert og verdt $154 per stykk.

Åtte av våre "Ultimate Stock-Pickers" solgte UnitedHealth Group-aksjer siste kvartal. UnitedHealth,  er et av de ledende private helseforsikringsselskapene. Det gikk bra i fjerde kvartal, spesielt når det gjelder fri kontantstrøm, noe som førte til at vi økte vårt estimat på virkelig verdi. Ledelsens prognoser for 2023 peker mot nok et sterkt år for selskapet. Vi mener UnitedHealth har gjort en god jobb med å ligge i forkant av endringene som påvirker bransjen, og ledelsen har gjort en enestående jobb med å bygge en integrert forretningsmodell. Imidlertid tror vi UnitedHealth Group-aksjene er rimelig verdsatt og handles rundt vårt rimelige estimat på $462.

Facebook Twitter LinkedIn

Verdipapirer nevnt i artikkel

Navn på verdipapirPrisEndring (%)Morningstar Rating
Alphabet Inc Class C177,35 USD-1,22Rating
UnitedHealth Group Inc523,87 USD0,06Rating

Om forfatteren

Susan Dziubinski  Susan Dziubinski er direktør for innhold på Morningstar.com

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer