Ny markedsgraf, og mer om våre tjenester

Vi har lansert ny markedsgraf for indeksene, med nytt design hvor kurser og graf oppdaters løpende.

Thomas Furuseth 06.12.2012 | 13.42
Facebook Twitter LinkedIn

Tidligere krevde grafen en oppdatering av siden for å oppdateres, men nå oppdateres grafen løpende. I tillegg gir den beskjed om ny kurs via rød eller grønn markering av indeksverdi og endringtall avhengig om det er en positiv eller negativ utvikling.

Indeksene som vises er tilsvarende de vi hadde fra før, med de viktigste indeksene rundt i verden. Designet på hele komponenten er ny. Vi håper dere liker den nye markedsgrafen.

Design på artikler

Det har vært andre endringer vi ikke har omtalt tidligere, blant annet er artikkelformatet noe endret og det har kommet til komponenter som relaterte verdipapirer og artikler på den samme siden. Egentlig er endringen større enn det synes ved første blikk, fordi hele innholdsstyringssystemet er blitt byttet ut.

Ikke abonnent, og registrert bruker på våre nettsider? Det er gratis
Det er tre måter du kan følge våre artikler:

1.  Nyhetsbrev – Lag konto (trenger bare navn, e-post og passord), og velg å motta nyhetsbrev. Du kan når som helst avmelde/påmelde deg nyhetsbrevet (Logg inn øverst til høyere, så kommer det en flik ved siden av hvor det står ”Min Konto”, så trykker du ”Innstillinger for nyhetsbrev” hvor du får noen valg.

2. Følg oss på Twitter 

3. Følg oss på Facebook 

Andre fordeler ved innmelding

1. Les fondsanalyser.

2. Lag (fiktiv) portefølje av verdipapirer du ønsker å følge.

3. Få periodisk oppdatering av avkastningen til verdipapirene i porteføljene.

Børsfondsinvestor?
Lær ditt børsfond å kjenne, Morningstar skriver om hvordan fondet er bygget opp og egenskapene til indeksen som følges. Finn ditt børsfond og les mer om det.

Er du ikke fondsinvestor, men følger primært aksjer direkte?

Husk at på nettsidene har vi aksjer oppdatert fra over 30 internasjonale børser, hvor de fleste selskaper også har regnskapstall for de siste årene. Legg aksjene inn i din portefølje og følg utviklingen direkte der med de samme verktøy som tilbys for fond.

Facebook Twitter LinkedIn

Verdipapirer nevnt i artikkel

Navn på verdipapirPrisEndring (%)Morningstar Rating
abrdn Emerging Markets Eq A Acc USD69,45 USD-0,35Rating
DNB Bank ASA208,50 NOK-0,38
DNB OBX ETF113,78 NOK-0,19Rating

Om forfatteren

Thomas Furuseth

Thomas Furuseth  var analytiker og redaktør på Morningstar.no i perioden 2006 til og med mai 2020. Han jobber nå i DNB. Han har en mastergrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i finans.

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer