Nyheter på Morningstar.no oktober.

En av fordelene med nye Morningstar.no er at vi er på samme plattform som resten av Europa.

Morningstar 13.10.2009 | 11.50
Facebook Twitter LinkedIn
Det betyr at vi løpende ønsker å hjelpe våre brukere gjennom å legge til ny funksjonalitet. Vi lanserte forrige måned så denne måneden har mye av tiden vår riktignok gått med til å gjøre modifikasjoner som svar på deres tilbakemeldinger. Deres tilbakemeldinger er viktige for oss så vi kan bidra til å gjøre våre nettsider så gode som mulig.

Den mest synlige endringen er at vi har flyttet ”Morningstar Verktøy” helt opp og i midten av bildet. Grunnen til at vi gjør dette er for å gi deg som bruker rask oversikt over de mest brukte funksjonene på Morningstar.no. Det var også mange verktøy slik at vi delte verktøyene inn i 3 kategorier slik at du enkelt skal finne det du leter etter. Som tilsvar har vi

fjernet ”Morningstar Beste”, flyttet ”Notater” (eksterne nyheter på Morningstar.no) under ”Morningstar Verktøy” og flyttet kategori-avkastningsgrafen under markedsgrafene.

Dessverre var det noen ”bugs” som ikke ble oppdaget før vi lanserte, men med stor hjelp fra deres intensive bruk av våre websider, er disse rettet til denne utgivelsen. Finner du flere småkryp på våre nettsider, send oss gjerne en tilbakemelding, med forklaring på hvordan den oppsto så skal vi sørge for at det blir rettet så snart det lar seg gjøre.

Ny funksjonalitet

Det er flere småelementer som vi har lansert denne gangen, blant annet;

Sideoversikt – Oversikt over funksjonalitet og lenker til disse på våre hjemmesider.
Nyheter i portefølje – Nyheter relatert til de enkelte verdipapirer du har i porteføljen.
Morningstar.no som startside – ved å trykke på denne setter du Morningstar.no som startside i din nettleser.
Bookmark – legg Morningstar.no i dine bokmerker/favoritter. Det som er nytt er at du også nå kan bookmarke undersidene, så du raskt siden kan gå inn på den siden du ser etter.
Artikkelarkiv – vi har bedret artikkelarkivet, slik at det blir enklere å søke etter historiske artikler.
Pålogging – vi skal spare dere for den lange historien, poenget er at ”Glemt passord” skal fremover virke for de som ikke har logget seg på ny webside og de som har gjort det. En stor og kritisk forbedring.

Utestående

Det har vært mange henvendelser rundt porteføljemodulen. Denne er litt mer komplisert å endre på fra måned til måned fordi den benyttes i flere produkter, men det betyr ikke at vi ikke skal gjøre forbedringer. De mest etterspurte funksjonene var oversiktsbilde over alle porteføljer og mulighet for å legge inn investert beløp i stedet for kun andeler. Det er helt klart gode forslag og noe vi ønsker å tilby.

Mål fremover

Vi har nettopp hatt idemyldring for å finne ut hvor vi skal sette inn våre ressurser neste år, og hvilke mål vi skal ha. Noe av det kan dere sikkert tenke dere selv, vi har eksempelvis fått opp aksjedata på websidene, men informasjonen er ganske begrenset i dybde. Bredden føler vi imidlertid er ganske god siden vi gir data på mer enn 30 000 aksjer. Arbeidet vil foregå stegvis og vi må smøre oss med litt tålmodighet, men du kan allerede i dag legge inn dine aksjebeholdninger i porteføljen og få se din totale sektorklassifisering, porteføljens totalavkastning, fundamentaldata osv.

Vi har også andre ideer, men ingenting er bestemt enda. Har du derimot konkrete ønsker så oppfordrer vi deg til å gi oss tilbakemelding. En av funksjonene dere har tatt i bruk er nettopp tilbakemeldingsfunksjonen, vi oppfordrer deg til å fortsette å bruke denne hvis du har noe på hjertet, enten det gjelder tilbakemelding til analytiker, forespørsel for kvalitativ rating, eller generelle tilbakemeldinger og forslag.

Vi håper endringene faller i smak, og vi oppfordrer deg til å gi konstruktive forslag og det er også hyggelig med positive tilbakemeldinger.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer