Morningstar Help
Jeg har glemt passordet.
Har du glemt ditt passord kan du klikke på "Logg inn" øverst til høyre. Deretter kommer det et nytt vindu hvor det er lenke med "glemt passord". Skriv inn e-post-adressen du registrerte deg med, og du vil få en e-post med en lenke der du kan nullstille passordet. Merk, endringen gjelder for nesten alle produkter fra Morningstar (eksempelvis Morningstar Direct, andre europeiske websider (og den amerikanske)). Et unntak er den svenske siden som er bygget på en annen plattform. Viktig! Hvis e-post-adressen du har lagt inn på Morningstar.no er utgått/blitt endret, vil det være enklere å gi oss tilbakemelding via vårt skjema, så hjelper vi deg videre.  
Kan jeg endre passord?
Ja, hvis du logger deg inn og går "Min Konto" som kommer frem ved siden av innloggingsknappen øverst til høyre på siden. Deretter trygger du rediger og du kan endre innstillinger som passord og epost. Merk, ønsker du å endre brukernavn/e-post må du huske på at vi kan bare ha e-posten tilknyttet til en konto.
Hvordan får jeg stoppet/startet nyhetsbrevet?
Logg inn (helt øverst til høyre på siden), når du er innlogget kommer et nytt alternativ opp øverst til høyre kalt "Min konto". Deretter trykker du "Innstillinger for nyhetsbrev" (rett under Porteføljefliken). Huk av/fjern avhukning for nyhetsbrev og andre abonnementer, trykk deretter lagre.
Jeg husker ikke e-posten jeg registrerte meg med.
Tenk gjennom hvilke detaljer du gav til oss, for eksempel brukernavn på vår gamle webside, navn (fornavn/etternavn) og alternative gamle e-post-kontoer som ikke lenger er aktive. Deretter anbefaler vi at du tar kontakt ved å bruke vårt kontaktskjema og legger ved informasjonen du har tilgjengelig så vil en fra Morningstar kontakte deg, enten med opplysninger eller videre spørsmål som kan hjelpe oss i å bistå deg.    
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings