Enda mer aksjeinformasjon

Forrige måned lanserte vi nye aksjerapporter med grunnleggende finansiell informasjon, nå utvider vi igjen.

Morningstar 07.04.2010 | 11.32
Facebook Twitter LinkedIn

Vi har lagt til flikene Historikk, Nøkkeltall og Regnskap for dypere innsikt i selskapets historie.

Historikk-fliken

Historikkfliken viser deg avkastning og en annen type graf enn den som vises under Graf-fliken. I tillegg kan du se nærmere på underfliken utbytte, hvor du kan se detaljer rundt disse.

Nøkkeltall

Nøkkeltall viser deg ulike forhåndstall. Under nøkkeltall finner du 5 nye underfliker som gir deg detaljert informasjon om mange forhåndstall basert på regnskapene. Flikene er som følger; Lønnsomhet, Vekstrater, Kontantstrøm, Finansiell helse og Effektivitetsmåltall. Du får opptil 5 års historikk under hver av disse undernivåene! Vi gjør oppmerksom på at enkelte forhåndstall var vanskelig å finne gode norske ord på, så hvis du har bedre ord send oss gjerne en tilbakemelding.

Regnskap

Her får du tilgang til regnskapstall i årsregnskapets valuta. Tallene er i millioner. Du kan se detaljerte tall både fra resultatregnskapet, balansen og kontantstrøm. Disse tallene bør gjøre det enklere for deg som privat investor å gjøre de initielle undersøkelsene om enkeltselskaper. For enda dypere innsikt må du nok lese i års og kvartalsrapportene til de enkelte selskapene.

Verdt å vite

Vi begrenser oss ikke til Oslo Børs, du finner samme informasjonen på en hel rekke andre børser og selskaper. Vi oppfordrer deg til å klikke rundt og se om du liker det du ser. Vi hadde i en liten periode tidligere et lite krypdyr som stoppet visning av noe fundamental aksjeinformasjon på norske aksjer, vi håper mye av dette er rettet nå. Aksjesidene er fortsatt i en tidlig fase, så vi håper dere fortsatt har litt tålmodighet når dere ser på aksjesidene våre. Samtidig må vi si at vi selv er entuiastiske når vi ser på de nye sidene og det hadde det kjempemessig om dere er blir like entusistiske som oss når dere ser hva vi dere får tilgang til. Morningstars mål er at informasjonen kan være med på å hjelpe dere som aksjeinvestorer. Gi gjerne uttrykk for hva du mener her.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer