Velkommen til nye morningstar.no! Les mer om endringene og hvordan nye funksjoner hjelper deg til å oppnå investeringssuksess.

DNB Aktiv 100 A

Forvaltning
SelskapsnavnDNB Asset Management AS
Telefon+47 81521111
Websidewww.dnb.no
Adresse Dronning Eufemias gate 30
 Oslo   0091
 Norway
OpprinnelseslandNorge
Juridisk strukturOpen Ended Investment Company
UCITSJa
Startdato26.09.2005
Rådgiver
DNB Asset Management AS
ForvalterKevin Dalby
Forvaltet siden03.01.2011
Utdanning
Norges Handelshøyskole (NHH)
 
Biografi
Kevin Bull Dalby er porteføljeforvalter innenfor taktisk aktivaallokering som han har jobbet med siden 1999 med unntak av en periode med forvaltning og seleksjon av tredjepartsfond. Han startet sin karriere som risikoanalytiker i Kreditkassen (Nordea) i 1996, og begynte i selskapet i 1998 som analytiker i Middle Office. Dalby er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH), har en Master Modellering og Dataanalyse fra Universitetet i Oslo (UiO), samt er tildelt aktuarkompetanse fra UiO.
ForvalterKjartan Farestveit
Forvaltet siden01.06.2016
Karrierestart (år)2005
Utdanning
Handelshøyskolen BI
Norges Handelshøyskole (NHH)
 
Biografi
Kjartan Farestveit er porteføljeforvalter for allokeringsporteføljene. Kjartan startet i selskapet i 1997 som porteføljeforvalter for norske renter. Farestveit kom fra Akershus Fylkeskommune Pensjonskasse hvor han var ansvarlig for renteporteføljen. Tidligere har han jobbet som inspektør hos Finanstilsynet. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen, BI og har i tilegg en mastergrad i finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen.
ForvalterTorje Gundersen
Forvaltet siden31.12.2015
Utdanning
NFF
NFF
Handelshøyskolen BI
 
Biografi
Torje Gundersen er porteføljeforvalter for allokeringsporteføljene. Før han begynte å jobbe i taktisk aktiva allokeringsgruppen i 2007 jobbet han som key account manager for intern distribusjon av fond fra 2001 til 2006. Han startet sin karriere i Postbanken i 1998 som kunderådgiver. Gundersen ha en bachelor i bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen BI i Oslo. I tillegg er han Avansert Porteføljeforvalter og Renteanalytiker fra NFF.
Annonse
For å gi deg konsistente data rapportert på tvers av ulike forvaltningsselskaper har Morningstar utviklet en proprietær kalkulasjonsmetodikk og det er disse tallene som vises her. For mer informasjon om metodikken, vennligst klikk på denne lenken.(https://www.morningstar.com/research/signature)