DNB Miljøinvest A

Forvaltning
SelskapsnavnDNB Asset Management AS
Telefon+47 81521111
Websidewww.dnb.no
Adresse Dronning Eufemias gate 30
 Oslo   0091
 Norway
Andre fondsklasser
DNB Miljøinvest N
DNB Miljøinvest R
OpprinnelseslandNorge
Juridisk strukturOpen Ended Investment Company
UCITSJa
Startdato06.11.1989
Rådgiver
DNB Asset Management AS
ForvalterJon Sigurdsen
Forvaltet siden19.04.2007
Utdanning
Liverpool John Moores University
 
Biografi
Jon Sigurdsen er porteføljeforvalter for globale aksjer innenfor fornybar energi. Før han startet i DNB Asset Management i 2005 jobbet han ett år som aksjeanalytiker i Carnegie hvor han dekket sektorene teknologi og bioteknologi. Sigurdsen startet sin karriere i Nordea Securities i 1998 hvor han var aksjeanalytiker med ansvar for sektorene IT, telekommunikasjon, og media. Han har en BA i økonomi fra Liverpool John Moores University.
ForvalterChristian Rom
Forvaltet siden16.05.2011
 
Biografi
Christian Rom er co-porteføljeforvalter for våre absolutt return (long/short) fond og aksjeplasseringer innen fornybar energi strategier. Han begynte i DNB Asset Management i 2010 og han kom fra Carnegie Securities hvor han fungerte som aksjeanalytiker i 3,5 år. Han fikk sin Master i økonomi og ledelse fra den norske School of Management (BI) i Norge og snakker både norsk og engelsk.
Annonse
For å gi deg konsistente data rapportert på tvers av ulike forvaltningsselskaper har Morningstar utviklet en proprietær kalkulasjonsmetodikk og det er disse tallene som vises her. For mer informasjon om metodikken, vennligst klikk på denne lenken.(https://www.morningstar.com/research/signature)
© Copyright 2020 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookies