DNB Teknologi A

Registrer deg for å få tilgang til rangeringer
Forvaltning
SelskapsnavnDNB Asset Management AS
Telefon+47 81521111
Websidewww.dnb.no
Adresse Dronning Eufemias gate 30
 Oslo   0091
 Norway
Andre fondsklasser
DNB Teknologi B
DNB Teknologi D
DNB Teknologi H
DNB Teknologi N
DNB Teknologi R
OpprinnelseslandNorge
Juridisk strukturOpen Ended Investment Company
UCITSJa
Startdato06.08.2001
Rådgiver
DNB Asset Management AS
ForvalterAnders Tandberg-Johansen
Forvaltet siden01.10.2002
Utdanning
Handelshøyskolen BI
 
Biografi
Anders Tandberg-Johansen er leder og porteføljeforvalter for nordiske og globale teknologi og telekom aksjer innenfor selskapets globale aksje team. Han har vært leder for global teknologi og telekom aksjer siden 2002. Anders startet i konsernet i 1998 som porteføljeforvalter for teknologi sektoren i norske aksjeporteføljer. Han startet sin karriere som teknologi analytiker for Enskilda Securities i 1996. Tandberg-Johansen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.
ForvalterErling Thune
Forvaltet siden03.01.2011
Utdanning
Norges Handelshøyskole (NHH)
 
Biografi
Erling Thune er porteføljeforvalter innenfor globale aksjer med fokus på telekommunikasjonssektoren. Før han startet i selskapet i 2008 var han leder for Investor Relations for Telenor ASA fra 2000. Mellom 1996 og 2000 var Erling leder for Elkjøps konsernkommunikasjon og Investor Relations. Mellom 1993 og 1996 arbeidet Thune som journalist i Finansavisen og informasjonssjef i Hakon Gruppen. Thune er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).
ForvalterSverre Bergland
Forvaltet siden06.08.2001
 
Biografi
Sverre Bergland er porteføljeforvalter for nordiske og globale teknologi aksjer innenfor selskapets globale aksje team. Sverre startet i konsernet i 2001 som porteføljeforvalter for teknologi sektoren i norske aksjeporteføljer. Han startet sin karriere som teknologi analytiker for ABG Securities i 1995. Sverre er siviløkonom fra University of San Francisco.
ForvalterErling Kise
Forvaltet siden01.04.2014
 
Biografi
Erling Haugan Kise begynte som analytiker på teknologiteamet i april 2014 og fokuserer på online gaming og reiseselskaper. Erling startet karrieren som intern for teknologiteamet i 2011 og jobbet deretter tre år for Norges Bank Investment Management i Oslo og London. Erling er 31 år og har en BEcon fra The University of Queensland, BCom(Hons) fra The University of Melbourne og en MSc in Financial Markets fra EDHEC Business School.
Annonse
For å gi deg konsistente data rapportert på tvers av ulike forvaltningsselskaper har Morningstar utviklet en proprietær kalkulasjonsmetodikk og det er disse tallene som vises her. For mer informasjon om metodikken, vennligst klikk på denne lenken.(https://www.morningstar.com/research/signature)
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer