DNB Global Emerging Markets Indeks F

Registrer deg for å få tilgang til rangeringer
Forvaltning
OpprinnelseslandNorge
Juridisk strukturOpen Ended Investment Company
UCITSJa
Startdato16.01.2023
Rådgiver
DNB Asset Management AS
ForvalterEivind Grøver Aukrust
Forvaltet siden01.06.2022
Utdanning
NTNU/Berkeley, M.Sc
 
Biografi
Eivind Aukrust leder indeksforvaltningen i DNB Asset Management. Han startet i DNB i juni 2022. Han har omfattende finansbakgrunn fra NBIM, hvor han jobbet som porteføljeforvalter i Oslo fra 2015-2022, og før det som trader i Oslo, Singapore og Shanghai i årene 2008-2014. Han startet og ledet hedgefondet Auka Capital fra 2014-2015. Han har en MSc. I industriell matematikk med spesialisering i finans fra Norges tekniske- og naturvitenskapelige universitet (NTNU), med utvekslingsår på UC Berkeley.
ForvalterErik Chr. Hannestad
Forvaltet siden01.05.2021
Utdanning
Norges Teknisk-Naturvitenskapelige universitet (NTNU)
Norges Handelshøyskole (NHH)
ForvalterErling Syversveen Lie
Forvaltet siden01.08.2023
 
Biografi
Erling Syversveen Lie jobber som junior porteføljeforvalter i DNB Asset Management. Han startet i august 2023. Han har en MSc. I teknisk kybernitikk fra NTNU, med utvekslingsår på ETH. Han har hatt internships i McKinsey , DNV og Kongsberg Gruppen. Han har også vunnet flere programmeringskonkuranser.
Annonse
For å gi deg konsistente data rapportert på tvers av ulike forvaltningsselskaper har Morningstar utviklet en proprietær kalkulasjonsmetodikk og det er disse tallene som vises her. For mer informasjon om metodikken, vennligst klikk på denne lenken.(https://www.morningstar.com/research/signature)
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer