Velkommen til nye morningstar.no! Les mer om endringene og hvordan nye funksjoner hjelper deg til å oppnå investeringssuksess.

Hva vil du lese om?

Vi forsøker å skrive om temaer som vi tror er av interesse for deg, men kanskje det er noe du ønsker å lære mer om?

Morningstar 29.06.2010 | 20:13

Det er ikke alltid lett å vite hva leserne våre ønsker å lese om, derfor ønsker vi nå mer direkte tilbakemeldinger fra deg om temaer eller emner som du ønsker å lære mer om. Ingen tema er for enkle og ingen spørsmål er dumme. Utfordringen kan være å finne ut hvilke tema som interesserer der ute!

Har du konkrete spørsmål eller temaer du ønsker Morningstar skal hjelpe deg å svare på, kan du enten skrive i kommentarfeltet rett nedenfor denne artikkelen eller sende oss en tilbakemelding her.   Alle henvendelser vil bli vurdert, men vi kan dessverre ikke garantere svar  til alle. Vi kan heller ikke gi investeringsråd, men vi kan gi generelle betraktninger om noen ønsker å gi oss annonymiserte saker (via tilbakemeldingsfunksjonen) som utgangspunkt for en diskusjonsartikkel. Vi kan også gå gjennom helt grunnleggende tema hvis det er av interesse, eller svare på mer dyptgående investeringstema.

Vår tanke er at dere nå skal få muligheten til å påvirke mer hva vi skriver om. Når vi har publisert en artikkel basert på deres innspill, så er det bare å hive seg på igjen under denne artikkelen med nye forslag for neste artikkel.

Da venter vi på din tilbakemelding og innspill!

Om forfatteren

Morningstar