Si hva du mener og diskuter artikler

Nå får du muligheten til å kommentere og dele dine kommentarer i andre sosiale medier.

Morningstar 08.06.2010 | 10.32
Facebook Twitter LinkedIn

Sosiale medier brer om seg, og nå er turen kommet til Morningstar. Vi gir dere muligheten til å kommentere artikler her på våre nettsider, legge ved kommentarene på sosiale medier også videre. Funksjonaliteten er enkel i utforming, men kraftig i bruk. Du kan koble deg opp mot flere sosiale medier, eller du kan benytte din vanlige Morningstar konto for å poste kommentarer. Vi krever imidlertid at du er logget inn for å unngå spam og useriøse innlegg og håper det kan være til beste for alle brukere.

Nettikette

Vi ønsker ikke å virke moraliserende, men oppfordrer debattantene til å vise normalt god oppførsel. Nedenfor finner du noen punkter som det kan være greit å ha i mente:

Vær høflig og respektfull
Vi vet at vi aldri kommer til å være enige, alle har rett til egne meninger og ytringer. Markeder kan virke som et evig kaos med ytringer i alle retninger, men forsøk å ordlegg deg på en måte som ikke virker støtende. Les gjerne gjennom innlegget for å se om det kan misoppfattes.

Vær hjelpsom
De brukerne som blir mest prissatt er de som gjerne hjelper andre og gjør litt research før de poster meldingen. Noen ganger kan det være enkle ting som å legge ved ticker, kode eller lenke for å gjøre det lettere for andre å finne frem.

Diskuter tema og ikke person(er)
Persondiskusjoner ender ofte opp i skittkasting, så kommenter argumentene og ikke personen bak argumentene. Unngå å hisse opp meddebattanter, diskuter saklig og hold deg til temaet til artikkel og undertemaene i diskusjonstråden.

Oppgi kilder
Hvis du har noe som underbygger dine påstander står du sterkere i diskusjonen, finn kilder hvis du henviser til noe i tråden, let opp kilden og legg den ved i diskusjonen.

Vennligst merk: Innlegg blir publisert uten involvering fra Morningstar og vi står ikke ansvarlig for det som er skrevet. Vær kritisk til ukjente kilder og ikke gjør investeringsbeslutninger uten å ha gjort tilstrekkelig undersøkelser og eventuelt rådført en investeringsrådgiver.

Selv om vi oppfordrer til diskusjon og meningsutveksling, kommer vi til å moderere innleggene som er støtende eller upassende og oppfordrer brukere til å rapportere hendelser som du mener ikke passer seg. Det finnes en egen rapporteringsfunksjon egnet til dette. Upassende innlegg blir slettet i sin helhet. Vi håper vi ikke trenger å bruke dem, men vi har også andre sanksjonsmuligheter slik som utestengelse fra debattfunksjonen hvis det er gjentatte forseelser fra en bruker. Hvis mange brukere rapporterer et innlegg som upassende, vil det automtisk bli fjernet for undersøkelse av moderator.

Vi håper dere liker og kommer til å bruke kommentarfunksjonen! Den er der for kunnskapsutveksling og interaktivitet mellom oss og våre brukere, samt mellom brukere og håper dere liker den nye funksjonaliteten. Husk at du også kan dele dine ytringer på Facebook og andre sosiale medier om du skulle ønske dette.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer