Vi lanserer Widget

Morningstar har lagt til ”Widget” som du kan bruke i din blogg, når du diskuterer i forum eller på din hjemmeside.

Morningstar 16.12.2009 | 12.33
Facebook Twitter LinkedIn
Vi har som vanlig laget mange veier til Roma. Du kan gå til ”Verktøy” der du finner oversikt over alle våre verktøy. Nederst finner du lenke til Widget. Skriv inn navnet på fondet du leter etter (eller klikk på forstørrelsesglasset for avansert søk). Vi har åpnet for videreutvikling, men foreløpig har vi bare ett fargesett og størrelse på Fond Widget. Kopier koden og lim den inn der du ønsker å vise Widget, for eksempel på din blogg, foruminnlegg eller på din nettside. Brukeren som ser innlegget kan klikke på widget’en for mer informasjon, og vil da bli sendt direkte til informasjonen om fondet.

Alternativ

t kan du søke etter fond på vanlig måte. Når du finner et fond, så finner du lenke til Widget blant flikene på venstre side. Rapport vil se slik ut på din blogg/hjemmeside:

Videre har vi lansert informasjon om resultatbaserte honorarer, eller ”Performance fees”. På oversiktfliken ser du kun om fondet har resultatbaserte honorarer, mens du får informasjon om referanseindeks, ”High Water Mark” og ”Hurdle Rate” hvis du klikker deg inn på Avgifter-fliken.

Hvis du bruker funksjonen ”Dypt Søk” vil du nå se at vi har lagt inn aktivaklasser. Du kan velge om du vil se på aksjefond, rentefond (obligasjonsfond), kombinasjonsfond og øvrige. Tidligere har vi også lagt inn søk på utbyttestatus, fond av fond og investortype.

Vi håper du liker de nye funksjonene og håper du ønsker å benytte deg av dem.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer