Morningstar.no bruker informasjonskapsler (cookies) for blant annet trafikkmåling, annonser og forbedret brukeropplevelse. Fortsett å bruke Morningstar.no som normalt om du godtar dette. Finn ut mer om hvordan vi benytter informasjonskapsler ved å klikke her. Aksepter informasjonskapsler
Kontakt oss Takk for din interesse. Hvis du møter tekniske utfordringer, problemer med dataene, eller du ønsker å gi oss komplimenter eller forslag til forbedring, vennligst fyll inn informasjonen nedenfor slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Vi vil svare via e-post så snart som mulig.

NB! Har du problemer med innloggingen, vennligst forsøk tilbakestill passord før du kontakter oss (Klikk her)

Institusjonelle investorer kan kontakte Bjørn Leander på e-post bjorn.leander@morningstar.com eller telefon + 47 93 49 58 07.

Vennligst bemerk, spørsmål rundt Morningstar.no (dataspørsmål, spørsmål om porteføljemodulen, ønske om endringer og lignende) må rettes via kontaktskjema nedenfor da dette besvares av et eget supportteam.

* Påkrevde felter
Fornavn *
Etternavn *
Telefonnummer *
E-post *
Gjenta e-post *
Type henvendelse *
Beskrivelse/kommentarer *
Område på siden